понеділок, 15 червня 2015 р.

Доброчесні послуги ЖКГ

Може, не досить зрозуміла назва, але ту назву придумали люди, що добре розуміються на проблемах житлово-комунального господарства. І в цьому можна пересвідчитись, переглянувши звіт, що і носить таку назву. Знаходиться він тут: http://www.frgn.mk.ua/wp-content/uploads/2015/06/analitics.doc

Так, це Фонд розвитку міста Миколаєва у творчій співдружності з різними іноземними грантодавцями оплатив таку роботу. І то чудово для тих, хто очікує появи в полі зору виборця першої персонально визначеної команди до виборів. А також галузевих програм, почесне місце серед яких посяде і те саме житлово-комунальне господарство, про яке йдеться у згаданому звіті.

Тепер ми зможемо не кліпати очима на високофахові і густоспеціальні викладки тих кандидатів у депутати по напрямку ЖКГ, а запропонувати їм сказати нам, чи вони згодні з цим звітом, які, можливо, помітили там неточності чи помилки? І потім спостерігати за професійною дискусією. Адже фахівець фахівця розуміє краще, ніж цього можна очікувати від пересічного виборця. Скажімо, лікаря чи вчителя за фахом, не кажучи вже про тих, хто після школи різні там розрахунки чи експертні оцінки і в руки не брав. І тут всі побачать, як же це добре, що в нас стільки конкурентоспроможних кандидатських команд: конкуренція - джерело розвитку.

Але два зауваження до звіту можна зробити вже сьогодні. По-перше, не вказані автори, по-друге, нема відомостей про те, як відбувались громадські експертизи.

Ну, ті зауваження легко виправити. Тим більше, що попереду ще громадське обговорення звіту. Про це тут: http://frgn.mk.ua/?p=7388


Немає коментарів:

Дописати коментар