суботу, 22 серпня 2015 р.

Новий мер і старі проблеми

Ігорю Дятлову,
Артему Ільюку,
Олександру Сенкевичу,
модератора проекту  "Миколаїв. Мій депутат міськради"

Нагадування

Шановні кандидати на посаду мера,

дозвольте нагадати, що в інформаційному просторі нашого міста існує проект, спрямований на покращення можливостей комунікації виборця і депутата міськради. Його метою є сприяння вирішенню старої проблеми закритості влади, ізольованості депутата від виборця за рахунок використання сучасних комунікаційних засобів.

Основну інформаційну базу можна переглянути тут:  http://mykmydep.blogspot.com/

тут дискусійний майданчик:  https://www.facebook.com/groups/mykolpolit/ (саме туди і запрошені шановні кандидати разом з журналістами для обговорення питання).

Інформаційний канал одного окремого округу (№ 26) розташований тут:  https://www.facebook.com/groups/639743272837618/?ref=ts&fref=ts&__nodl (де можна пересвідчитись в тому, що спілкування з депутатом старої формації - невдячна справа).

Цілком можливо, що потреби розгортання виборчої агітації змусять вас по-новому оцінити можливості, які дають сучасні комунікаційні засоби, на яких базований згаданий проект. Можливо ви захочете доповнити бігборди, листівки та звернення через ЗМІ прямим і безпосереднім спілкуванням кандидатів у депутати міськради від вашої політичної сили зі своїми виборцями.

Хочу нагадати, що будь-який громадянин у якості волонтера може взяти на себе виконання завдань модерації окружного інформаційного каналу. Нема обмежень ані стосовно належності чи неналежності до тих або інших партій чи суспільних об'єднань, ані стосовно наявності чи ненаявності кваліфікації чи професійної підготовки. Суттєвим є тільки бажання взятись за цю роботу на громадських засадах.

Мушу зізнатись, що за час існування проекту мені не вдалось не те що залучити до цієї роботи жодного з наших міських активістів, а й одержати мінімальну порцію підтримки, символічне підтвердження важливості для міста налагодження такого інформаційного каналу. Не зацікавив він ані журналістів, ані бібліотекарів чи вчителів інформатики, ані політиків, що готувались до виборів.

Можливо, зараз щось змінилось?

Мабуть, не треба казати про те, що будь-які пропозиції, побажання чи зауваження щодо загальної концепції проекту або його технічних деталей цілком можливі, навіть бажані.  Вони будуть сприйняті з вдячністю, розглянуті і обговорені за участі всіх зацікавлених сторін на будь-яких дискусійних майданчиках чи у ЗМІ.

З повагою В.Петриченко




Немає коментарів:

Дописати коментар