понеділок, 6 липня 2015 р.

УКРОП пішов другим

В сенсі, що вслід за партією Відродження на чолі з Артемом Ільюком виставив бігборди. Тобто об'єктивно по факту йде другим номером. І вже можна порівнювати. Ну так, приблизно, суто суб'єктивно, виходячи з того, що ми бачимо. Бо є ж багато чого, що нам не видно. 

По-перше, маємо відзначити що по грошах, які власники планують витратити на кампанію, УКРОП Відродженню не поступається. Відтак і повернути в разі перемоги розраховує великі суми.

По-друге, без кандидата в мери, а тому без обличчя на бігборді, УКРОП Відродженню поступаається.

А що ж з програмою? Є вже сайт, де можна її прочитати? Ні, сайту Гугль не знайшов, натомість каже, наприклад, ось таке: http://www.pohlyad.com/news/n/88773 Бачте, ми думаємо, що то змагання двох партій, а то два підприємства одного власника. Пепсі і Кола? А що - працює ж.

Але. В Фейсбуці є спільнота. Одноіменна: https://www.facebook.com/ukrop.info/info?tab=page_info І вона адресує на сайт: http://www.ukrop.com/ Хоча зайти на нього може тільки свій. Спочатку приєднатись, а потім вже роздивлятись, куди ж ти, пардон, вступив. Ну, стиль такий, зрозумілий і знайомий.

Так, програма, треба визнати, не в пріоритеті. Хоча хтось її і чита: http://24tv.ua/ukrayina/korban_programu_partiyi_ukrop_vichituvali_bezpritulni/n591402

Немає коментарів:

Дописати коментар